Tuesday, April 1, 2014

ហេតុផលដ៏ល្អបំផុតក្នុងការបរិភោគផ្លែល្ហុង 8

         ផ្លែល្ហុង គឺជា ផ្លែឈើ ដ៏អស្ចារ្យ ដែល ពិតជា គួរត្រូវបាន រួមបញ្ចូលនៅក្នុង ផែនការ អាហារ របស់អ្នក។ ផ្លែល្ហុង tastes ដ៏អស្ចារ្យហើយវា ជាការ ល្អឥតខ្ចោះ សម្រាប់មនុស្សដែល កំពុងព្យាយាម សម្រកទម្ងន់ ។ នេះ ផ្អែម juicy ជាសាច់ ពណ៌ទឹកក្រូច របស់ ផ្លែល្ហុង គឺ សម្បូរ វីតាមីននិង សារធាតុចិញ្ចឹមដែល ផ្ដល់ឱ្យអ្នកនូវ ផ្លែឈើ តំបន់ត្រូពិច នេះ អំណាច ការព្យាបាល ដ៏អស្ចារ្យ និងធ្វើឱ្យវា ក្នុងពេល អាហារសម្រន់ ដ៏ល្អឥតខ្ចោះ ។ អាន និង រកឃើញ នូវហេតុផលមួយចំនួន ដែលល្អបំផុត ក្នុងការ បរិភោគ ផ្លែល្ហុង ។ហេតុផល ដ៏ល្អបំផុត ក្នុងការបរិភោគ ផ្លែល្ហុង

1 .ជួយ កាត់បន្ថយការរលាក
ផ្លែល្ហុង មាន chymopapin និង papain ពីរ អង់ស៊ីម ប្រូតេអ៊ីន digesting ដ៏អស្ចារ្យហើយវា ជាការ ខ្ពស់នៅក្នុង វីតាមីន A , C និង carotene ផងដែរ។ ទាំងអស់នេះ ជួយការពារ ប្រឆាំងនឹង ជំងឺរលាកសន្លាក់រ៉ាំរ៉ៃ ក៏ដូចជា ការកាត់បន្ថយ ការរលាក។ នេះគឺជា ហេតុផលមួយ ដ៏ល្អបំផុត ដើម្បីបន្ថែម ដើមល្ហុង ទៅនឹងរបបអាហារ របស់អ្នក ធ្វើឱ្យអ្នកមិន គិតយ៉ាងណា?
2 . ជួយ ធ្វើឱ្យមានតុល្យភាព រុក្ខជាតិ ពោះវៀន
antibiotics អាច មានះថាក់ ណាស់សម្រាប់ រាងកាយរបស់អ្នក ហើយពួកគេអាច បំផ្លាញ បាក់តេរី មានប្រយោជន៍ នៅក្នុង ពោះវៀន របស់អ្នក។ ទឹក ផ្លែល្ហុង អាចជួយ បំពេញ បាក់តេរី ពោះវៀន ល្អ បានសំលាប់មនុស្ស បានបិទ ដោយថ្នាំ antibiotics នេះ។ ដូច្នេះ ក្នុងអំឡុងពេល និងក្រោយ ការព្យាបាល ព្យាយាម ប្រើប្រាស់ ជាច្រើននៃ ផ្លែល្ហុង ឬ ផឹក ទឹក ផ្លែល្ហុង ។
3 . ជួយកាត់បន្ថយការ ចង់ក្អួត
ផ្លែល្ហុង គឺជា ប្រភព ដ៏អស្ចារ្យនៃ អង់ស៊ីមដែល ជួយដល់ ការរំលាយអាហារ មានតុល្យភាព និង អាស៊ីត ក្រពះ ចេញ របស់អ្នក។ ផ្លែឈើ នេះក៏ អាចជួយ កាត់បន្ថយការ ចង់ក្អួត រួមទាំង ជំងឺ ព្រឹក។ ប្រសិនបើ អ្នកកំពុង ស្វែងរក វិធី ធម្មជាតិ ដើម្បីកាត់បន្ថយការ ចង់ក្អួត គួរពិចារណា បរិភោគ មួយ slice មួយចំនួននៃ ផ្លែល្ហុង ។ សង្ឃឹមថា នេះ នឹងជួយអ្នក។
4 . ល្អសម្រាប់ ភ្នែករបស់អ្នក
ដូចដែលខ្ញុំ បានរៀបរាប់ ខាងលើ ផ្លែល្ហុង គឺមាន ខ្ពស់នៅក្នុង វីតាមីន A និង បេតាការ៉ូ ដែលជា ដ៏អស្ចារ្យសម្រាប់ ការការពារ មើលឃើញ របស់អ្នកពី degeneration និងអាច ប្រសើរឡើងនូវ ទស្សនៈវិស័យ របស់អ្នក។ ខ្ញុំចូលចិត្ត ទៅផឹក ទឹក ផ្លែល្ហុង ហើយខ្ញុំ ជាញឹកញាប់ បន្ថែម ចំណិត ច្រើននៃ ផ្លែ នេះទៅ smoothies របស់ខ្ញុំ។ អ្នកក៏អាច បន្ថែមវាទៅ សាលាដ ផ្លែឈើ របស់អ្នកនិង ទទួលផល ទាំងអស់ អត្ថប្រយោជន៍ សុខភាព ផ្លែល្ហុង មាន។
អាន ផងដែរ - អាហារដ៏ល្អបំផុត 9 ដើម្បីបរិភោគ ដើម្បី សុខភាពល្អ ភ្នែក
5 . ជួយ កម្រិត ភាពតានតឹង របស់អ្នក បន្ថយ
ការសិក្សានេះ បាន រកឃើញថា វីតាមីន C អាចជួយ ប់ង លំហូរនៃ អរម៉ូន ភាពតានតឹង ដូច្នេះ ការកាត់បន្ថយ ភាពតានតឹង ។ ផ្លែល្ហុង គឺជា ប្រភពដ៏ប្រសើរនៃ វីតាមីន C ហើយវាជា អាហារសម្រន់ ដ៏អស្ចារ្យមួយសម្រាប់ ថ្ងៃ ស្ត្រេស អ្នកដែល រឹង។ ជាធម្មតាខ្ញុំ មាន ដើមល្ហុង ហ៊ាន ខ្លះដើម្បី សម្រាក បន្ទាប់ពី មួយ រយៈពេលយូរ ថ្ងៃ រឹង នៅកន្លែងការងារ ។
ហេតុផល ក្នុងការបរិភោគ ផ្លែល្ហុង


6 . ជួយ បន្ថយការឈឺចាប់រមួល រដូវ
តើអ្នកដឹងទេ ថាស្លឹក ផ្លែល្ហុង គឺជា ការព្យាបាល ដ៏ល្អមួយសម្រាប់ ការឈឺចាប់មួយ រដូវ ? ខ្ញុំត្រូវបានគេ ភ្ញាក់ផ្អើល យ៉ាងខ្លាំង ដើម្បីដឹងថា អត្ថប្រយោជន៍នៃ ផ្លែល្ហុង នេះ។ ដើម្បី កម្ចាត់ ថា ការឈឺចាប់ រំខាន បន្ថែម ស្លឹក ផ្លែល្ហុង មួយ អំពិល និងអំបិល ទៅនឹង ទឹកមួយកែវ និង ពុះ វា។ បើទោះបីជា ល្បាយ នេះគឺមិន ឆ្ងាញ់ , បន្ទាប់ពីអ្នក ផឹកវា នោះអ្នកនឹង មានអារម្មណ៍ ល្អប្រសើរជាងមុន ច្រើន ។
7 . ជួយ ប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹង ជំងឺមហារីក
មួយនៃ អង់ស៊ីម ផ្លែល្ហុង របស់ papain , កំពុងត្រូវបាន សិក្សា ជា ជំនួយសង្គ្រោះបន្ទាន់ ដែលអាចធ្វើបាន សម្រាប់ ការព្យាបាល ជំងឺមហារីក ផលប៉ះពាល់ ក្នុងនោះមានទាំង ការលំបាកក្នុងការ លេប និងមាត់ បន្ទាប់ពី ដំ ដោយប្រើសារធាតុគីមី។ ការបរិភោគ ផ្លែល្ហុង ក៏ ធ្វើអោយប្រសើរឡើងនូវ ប្រព័ន្ធភាពស៊ាំនិង ជំងឺមហារីក ប្រយុទ្ធ ជំនួយ។
អាន ផងដែរ - 7 ជាន់ខ្ពស់ អាហារដែល ជួយការពារ ជំងឺមហារីកសុដន់
8 . ជួយ ការពារការ កកឈាម
ប្រសិនបើអ្នក ថាំប់ពនរ កំណើត ឬប្រសិនបើ អ្នកមាន អ្នកជក់បារី មួយដែលអ្នក មានហានិភ័យ ខ្ពស់នៃ ការទទួល កំណក ឈាម។ ការប្រើប្រាស់ ដើមល្ហុង អាចជួយអ្នក បង្ការការ អភិវឌ្ឍនៃ កំណក ឈាម នោះទេប៉ុន្តែ ខ្ញុំសូមណែនាំ អ្នកឱ្យ ឈប់ជក់បារី ជាលើកដំបូង។ ទោះជាយ៉ាងណា ផ្លែល្ហុង មាន fibrin ដែល ជាជំនួយក្នុង ការការពារការ កក ឈាម ។
មាន អត្ថប្រយោជន៍ ជាច្រើន ដល់សុខភាព នៃការបរិភោគ ដើមល្ហុង មាន។ ផ្លែឈើ នេះក៏ អាចព្យាបាល ចំណែក ឈឺ របស់អ្នក: គ្រាន់តែ លុប ជើង របស់អ្នកជាមួយនឹង ផ្លែល្ហុង កិន ហើយបន្ទាប់មក លាង ចេញ ជាមួយទឹក ក្តៅ។ នេះធ្វើការ ឥតខ្ចោះ សម្រាប់ខ្ញុំ ! តើ អ្នកចង់ ដើមល្ហុង ? តើអ្នក ដឹងទេថា អត្ថប្រយោជន៍ ណាមួយ ផ្សេងទៀតនៃ ផ្លែឈើ សុខភាព នេះដែរឬទេ? ចែករំលែកគំនិត របស់អ្នកជាមួយនឹង ពួកយើង សូម ។

No comments:

Post a Comment